Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس در تشریح جدید ترین مصوبات این کمیسیون و گفت: از تاریخ ۴ شهریور تا ۲۲ مهر سال آینده، زائران زمینی عتبات عالیات از پرداخت عوارض خروج از مرزهای کشور، معاف هستند.

به گزارش ایمنا به نقل از خانه ملت، رحیم زارع در نشست خبری صبح امروز -سه شنبه، ۱۶ دی ماه- در تشریح مصوبات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ از بررسی حوزه مالیات در لایحه بودجه سال آینده خبر داد و اظهار کرد: از این درآمدها برای حمایت از اقشار محروم، رونق تولید و کارآفرینی استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دولت موظف است در سال آینده از واردات لوازم آرایشی ۱۵ درصد عوارض گمرکی و سود بازرگانی اخذ کرده و اعتبارات به دست آمده را به هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی برای خرید عضو مصنوعی، کاشت حلزون شنوایی و درمان بیماران خاص مانند اوتیسم اختصاص دهد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس اضافه کرد: بر اساس پیشنهاد دولت مقرر شد از پزشکان ۱۰ درصد مالیات علی‌الحساب کسر شود. این موضوع شامل درآمد، حقوق و کارانه نمی‌شود.

زارع با اشاره به یکی دیگر از مصوبات کمیسیون متبوعش ادامه داد: بر اساس پیشنهاد دولت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری مکلف شدند تا اطلاعات هویتی، مالی و اقتصادی افرادی که تا پایان سال ۹۹ مالیات معوق خود را پرداخت نکرده اند را در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار دهند تا ۳۰ درصد مطالبات معوق از این افراد کسر شود. در صورت عدم اجرای آن بانک‌ها و مؤسسات اعتباری ۲ درصد از ۳۰ درصد و بیمه‌ها ۵ درصد جریمه می‌شوند.

پیش بینی دو هزار میلیارد تومان برای انجام اقدامات فرهنگی در مناطق محروم

وی یادآور شد: بر اساس پیشنهاد دولت در سال آینده به هر پیامک یک تومان (۱۰ ریال) افزوده می‌شود تا از این اعتبارات، برای اجرای قانون حمایت از معلولان و ساماندهی کودکان کار استفاده شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس اضافه کرد: بر اساس پیشنهاد کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ مقرر شد اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان از اپراتورهای تلفن همراه به منظور انجام اقدامات فرهنگی مانند توسعه اینترنت و… در مناطق محروم اخذ شود.

زارع تصریح کرد: در کمیسیون تلفیق مصوب شد تا در سال آینده همه حرفه‌ها از جمله وکلا و پزشکان مکلف به نصب پایانه فروشگاهی شوند.

وی در تشریح مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق توضیح داد: کارفرمایان باید در هر مرحله پرداخت به پیمانکاران مالیات ارزش افزوده را کسر کنند، اگر پرداختی نداشته باشند، سازمان امور مالیاتی نمی‌تواند از پیمانکاران درخواست سهم مالیات کند.

عوارض خروج از کشور در سال آینده در کمیسیون تلفیق تعیین تکلیف شد

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس همچنین از تصویب مبلغ عوارض خروج از کشور در سال آینده در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه کمیسیون، از زائران عتبات عالیات و مرزنشینان تنها یک‌بار عوارض خروج از کشور اخذ می‌شود. اطلاعات مربوط به مرزنشینان در سامانه وزارت کشور باید درج شود.

زارع با بیان اینکه عوارض خروج از کشور ورزشکاران تیم‌های ملی با مجوز وزارت ورزش و جوانان افزایش تصاعدی ندارد و در هر مرحله همانند نخستین بار محاسبه می‌شود، افزود: از تاریخ ۴ شهریور تا ۲۲ مهر سال آینده، زائران زمینی عتبات عالیات از پرداخت عوارض خروج از مرزهای کشور، معاف هستند.

وی تصریح کرد: سازمان امور مالیاتی با همکاری شهرداری‌های کشور باید واحدهای مسکونی خالی از سکنه در شهرهایی با بیش از ۱۱۰ هزار نفر را از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ شناسایی و مالیات را با توجه به قانون جدید برای پرداخت احصا کند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس همچنین اضافه کرد: همه پایگاه‌های بسیج از پرداخت هزینه انشعاب‌های آب، برق و گاز معاف هستند.

کد خبر 466623

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رحیم زارع كميسيون تلفيق لایحه بودجه 1400 خروج زائران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق عوارض خروج از کشور بر اساس پیشنهاد عتبات عالیات سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۹۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد




به گزارش خبرگزاری صداوسیما،به نقل از خانه ملت، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد بابیان اینکه استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند.

این نماینده مجلس گفت: افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، بخشی دیگر از مزایای این سامانه است همینطور سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد.

خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شود. و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود و مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری سومین نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی انرژی در سال ۱۴۰۳
  • خروج اتوبوس‌های با عمر بالا از ناوگان شهری یزد
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟