Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-09@01:05:32 GMT

نرخ عوارض خروج از کشور برای مرزنشینان بالاست

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۵۱۹۹

سید تقی کبیری عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص بالا بودن نرخ عوارض خروج از کشور برای شهرهای مرزنشین گفت:قبل از لایحه بودجه ۹۸ طرح دو فوریتی تهیه کردیم که بعد به یک فوریتی تبدیل شد و بحث مرزنشینان را مطرح کردیم که عوارض خروج از کشور برای مرزنشینان مطابق نرخ سال ۹۶ اخذ شود با این استدلال که در  مرز هوایی افزایش عوارض خروج از کشور ۶_۳ برابر شد و در مرزهای زمینی با افزایش مواجه بودیم که مطابق آن مرزنشینانی که درصد بالایی از گذران زندگی خود را از مراودات مرزی انجام میدادند دچار مشکل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح مذکور در مجلس رای نیاورد افزود: در لایحه بودجه ۹۸ نیز به این موضوع ورود کردیم، دولت پیشنهاد کرده بود که عوارض خروج از کشور باید طبق روال افزایش یابد و فقط دنبال این بود که عوارض خروج از کشور  برای عتبات عالیات در ایام اربعین معاف و در سایر روزهای سال با نرخ سال ۹۶ محاسبه شود.

مرزنشینان برای یکبار عوارض خروج از کشور را مطابق نرخ سال ۹۶ پرداخت خواهند کرد

کبیری ادامه داد: با پیشنهاد بنده متاسفانه این طرح در صحن علنی مجلس رد شد ولی بعد از آن طرحی مصوب کردیم که مرزنشینان برای یکبار عوارض خروج از کشور را مطابق نرخ سال ۹۶ پرداخت کنند و دفعات بعدی با افزایش پلکانی محاسبه خواهد شد.

مرزنشینان با یکبار  معافیت از پرداخت عوارض نمی توانند امورات خود را اداره کنند

وی با تاکید بر اینکه با مرزنشینان با یکبار  معافیت نمی توانند امورات خود را اداره کنند افزود: ما به این موضوع اعتراض داریم و باید به بحث عوارض مرزنشینان به صورت ویژه نگاه کرد زیرا مرزنشینان  صرفا برای تفریح از کشور خارج نمی‌شوند بلکه مراوداتی برای گذران زندگی‌شان دارند و بالاتر از این موضوع بیشتر مرزنشینان روابط خوشاوندی با کشورهای مجاور دارند و مرتبا هر ۲_۳ ماه یکبار برای بازدید به آن سوی مرز می روند و اگر در هر بار بخواهند این مبلغ بالا را پرداخت کنند متضرر می شوند.

نرخ عوارض خروج از کشور برای مرزنشینان بالاست

نماینده مردم خوی، چایپاره در مجلس شورای اسلامی افزود: گاها این عوارض برابر همان درآمد ماهیانه مرزنشینان است و اگر در هربار به طور مثال ۴ نفر بخواهند برای دید و بازدید و یا تجارت از مرز خارج شوند از لحاظ اقتصادی آسیب میبینند زیرا مرزنشینان درآمدشان کمتر از ۱ میلیون تومان است.

مرزنشینان با تایید فرمانداری می توانند یکبار با تعرفه سال ۹۶ عوارض خروج از کشور را پرداخت کنند که این مصوبه از امسال اجرایی می شود

وی گفت: مرزنشینان با تایید فرمانداری می توانند یکبار با تعرفه سال ۹۶ عوارض خروج از کشور را پرداخت کنند و شهرهایی که مستقیما با مرز  ارتباط دارند و بین شهر و مرز شهر دیگری وجود ندارد جزء مرزنشینان حساب می شوند و شامل این مصوبه خواهند شد و  از امسال اجرایی می شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مرزنشینان عوارض خروج از کشور نرخ عوارض کبیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۵۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست تبیین روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور با سخنرانی دکتر ناصر باقری مقدم رئیس گروه مطالعات راهبردی علم و فناوری و آینده‌نگاری و دبیر ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ به صورت مجازی و از طریق اسکای روم با حضور اکثریت نمایندگان هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

 

دکتر باقری مقدم بهره‌مندی از نقطه نظرات دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی سراسر کشور را فرصت مغتنمی در مسیر روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور خواند.

 

وی در ابتدا به بیان سرفصل‌های نقشه جامع علمی کشور پرداخت و یکی از ایرادات وارد به نقشه جامع علمی کشور را زیاد بودن تعداد اولویت‌ها خواند.

 

ﻣﺪﯾﺮ ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ به تعریف انواع سیاست‌ها و تحلیل آنها در نقشه جامع علمی کشور پرداخت.

 

به اعتقاد وی تاکنون نیمی از نقشه جامع علمی کشور پیاده شده و در حال اجرایی‌سازی است و بخش‌های مهمی از آن هم هنوز اجرایی نشده که باید در روزآمدسازی مورد توجه قرار گیرند.

 

وی در ادامه گفت: یک سری اصول را در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور مد نظر قرار دادیم. اولین اصل این است که به دنبال بازنگری هستیم و نه اینکه یک نقشه جامع علمی جدیدی را تهیه کنیم. اصل دوم این است که کماکان به بحث اولویت‌گذاری عمودی در نقشه خواهیم پرداخت اما راهبردهای افقی را هم مورد توجه قرار می‌دهیم. اتخاذ دو رویکرد توامان فنی- اقتصادی و اجتماعی- فنی اصل سوم است.

 

باقری مقدم بیان کرد: به بحث گفتمان سازی عمومی و نخبگانی و جلب مشارکت حداکثری دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در روزآمدسازی نقشه توجه ویژه‌ای خواهد شد.

 

وی در ادامه به تشریح ساختار روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور پرداخت و گفت: در هنگام تفکیک نقشه به بخش‌های مختلف، چهارده بسته کاری تعریف شد تا برای هرکدام ساز و کار روزآمدسازی را بیندیشیم. هر کدام از این بسته‌ها بنا به وضعیتی که اکنون دارند ممکن است کمابیش نیاز به روزآمدسازی و تعیین کمیت داشته باشند.

 

وی گفت: هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی در تک تک این بسته‌های کاری می‌توانند به ما کمک فکری بدهند.

 

ﻣﺪﯾﺮ ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ مهمترین فعالیت‌های مورد انتظار در کارگروه‌های تخصصی برای هر یک از این بسته‌های کاری را مورد اشاره قرار داد که قرار است با رویکرد دلفی انجام شوند و ادامه داد: هیئت‌های اندیشه‌ورز در دو مورد تحلیل نظرات خبرگان حقیقی و حقوقی در حوزه مربوطه و استفاده حداکثری از ظرفیت تخصصی کشور در حوزه مربوطه و مدیریت جریان گفتمان سازی و ترویج در طول فرآیند می‌توانند کمک زیادی کنند.

 

در ابتدای جلسه نیز دکتر محمدرضا مصوری کارشناس معاونت آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با ارائه توضیحات پیرامون نشست پرداخت.

 

وی دلیل برگزاری این نشست را درخواست بسیاری از هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی برای تشکیل یک بحث تبیینی پیرامون نحوه روزآمدسازی، نگرش به قضیه روزآمدسازی نقشه و اینکه در چه کمیت و کیفیتی این قضیه می‌تواند صورت بگیرد دانست.

 

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» جنجالی شد؟
  • تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور
  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور /با متخلفان برخورد شود
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • خروج موادمخدر از دایره ۱۰ جرم اول تهران
  • کنایه معنادار آذری جهرمی به زاکانی و رئیسی؛ نان در «اتوبوس»!
  • روزی بدون رژیم غذایی ؛ سالی یکبار آدم را نمی‌کشد!
  • نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • کنایه معنادار آذری جهرمی به زاکانی و رئیسی: ظاهرا این روزها نان در «اتوبوس» است
  • نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند